Letselschade

 

Van Hout Advocaten is al ruim 20 jaar onder leiding van de kantoorhouder mr. Hélène van Hout gespecialiseerd in het verhalen van schade die u heeft geleden als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fouten. Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde.

Keurmerk LSA

De kwaliteit van onze praktijk wordt onder meer gewaarborgd doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA en de Vereniging van Advocaten Slachtoffers Personenschade ASP. Sinds 2009 beschikken wij over het Keurmerk Letselschade.

Een ongeval zit in een klein hoekje, maar kan uw leven letterlijk in één klap op zijn kop zetten. Of het nu gaat om een verkeersongeval, een medische fout of een ongeval op de werkvloer. De gevolgen van een ongeval zijn voor het slachtoffer vaak ingrijpend, met name als er (blijvend) letsel is ontstaan.

Naast de zorgen om het herstel, wordt u in één keer ook geconfronteerd met alle zorgen over de financiële consequenties, zoals de angst om  je baan te verliezen, het moeten staken van een studie, verminderde inkomsten en pensioenschade. Daarnaast moet u denken aan extra kosten die u krijgt vanwege bijvoorbeeld  huishoudelijke hulp die noodzakelijk is geworden omdat u het niet meer zelf kunt doen, en bijkomende medische kosten waar je niet voor verzekerd bent.

Wanneer iemand door toedoen van een ander (letsel-)schade lijdt, moet de veroorzaker opkomen voor de schade die daarvan het gevolg is. Zo is dat in het Nederlandse recht geregeld.

De vergoeding van de kosten van rechtsbijstand
Is er sprake van (letsel-)schade waarvoor een derde aansprakelijk is, dan brengen wij de kosten van onze rechtsbijstand in rekening bij de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Deze is op grond van de wet gehouden om de kosten te vergoeden voor zover dit redelijk is, waardoor de inschakeling van een gespecialiseerd letselschade advocaat in de regel kosteloos is.

De afwikkeling van uw schade
De weg naar de afwikkeling van uw schadevergoeding kan zeer lang en ingewikkeld zijn. Ons kantoor heeft alle kennis en deskundigheid in huis, niet alleen in juridische zin, maar ook in financieel en medisch opzicht. Zo kunnen wij u in elke fase van het afwikkelingsproces de juiste begeleiding bieden, zodat u daadwerkelijk krijgt waar u recht op heeft.
Onze bedrijfsvisie is -met gebruikmaking van onze deskundigheid en jarenlange ervaring- gericht op een maximaal resultaat bij de afwikkeling van uw schade.

Met hart voor het slachtoffer, hard op de zaak!


  Velden met een * zijn verplicht
achtergrond_2016 Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum