Mr. Elise van Es - “Enorm gedreven

Kenmerken die Elise van Es typeren als advocaat

Ik ben een gedreven advocaat en presteer uitstekend in de dynamische omgeving van de constant veranderende eisen van de rechtspraak.

Ik werk detailgericht, doelbewust en handel altijd in het belang van mijn cliënten. Ik ben een betrokken sparringpartner en juridisch adviseur voor zowel particuliere als zakelijke cliënten. 

De visie van Elise van Es

Als advocaat stel ik alles in het werk om de (zakelijke) belangen van cliënten te behartigen voor het beste resultaat. Als advocaat sta ik diverse partijen bij. Of u nu werknemer of werkgever bent, ex-partner verwikkeld in een echtscheiding of een ondernemer met een juridisch conflict. Vaak zijn er veel meer oplossingen mogelijk, dan wordt gedacht. Ik heb oog voor zowel emotionele als zakelijke kant van uw kwestie: zacht op de persoon hard op de zaak.

Opleiding en achtergrond van Elise van Es

Universiteit van Amsterdam met als specialisatie privaatrecht, en verdieping arbeidsrecht. Erasmus Universiteit : Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA).

NTI en Hogeschool van Amsterdam : Docent arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Het geven van cursussen en lezingen aan het MKB.

Ervaring Elise van Es

Mr. Elise van Es is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht en personen – familierecht, waaronder het erfrecht. Zij is een ervaren procesadvocaat en voert tevens een uitgebreide adviespraktijk gericht op het midden- en kleinbedrijf. Elise van Es is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Meer over de specialismen van Elise van Es

Lees hier meer over haar specialismen in de volgende rechtsgebieden
ambtenarenrecht
arbeidsrecht werknemers
arbeidsrecht werkgevers
ondernemingsrecht

Of bezoek de Linkedin pagina van Elise van Es

En maak ook kennis met de andere advocaten:
Mr. Hélène van Hout
Mr. Mirjam Koppe

De advocaten mr. H. van Hout, mr. E. van Es en mr. M. Koppe treden naar buiten op onder de gemeenschappelijke naam Van Hout Advocaten. De advocaten sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen zelfstandig zaken. De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de advocaten bij hun beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar zijn verzekerd.

 

achtergrond_2016 Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum