Mr. Melike Cinar - “Betrokken, direct en oplossingsgericht”

Kenmerken die Melike Cinar typeren als advocaat

Onder cliënten en (ex-) collega’s staat mr. Melike Cinar bekend als een betrokken advocaat die goed luistert. Zij is actief in het Gooi, maar ook in het gebied rondom Amersfoort, Amsterdam en Alkmaar. Melike is gedreven, resultaatgericht en creatief in het zoeken naar een oplossing in het belang van haar cliënt. Zij gaat op voor een maximaal resultaat. Haar cliënten waarderen haar professionaliteit in combinatie met haar menselijke aanpak.

Melike’s visie/doel als advocaat

Voor Melike staat kwaliteit op de eerste plaats bij een optimale dienstverlening. Als advocaat staat Melike diverse partijen bij. Zowel particulieren als ondernemers behoren tot haar clientèle. Cliënten zijn verzekerd van deskundige raad en advies als het gaat om het aanvechten van conflicten. Als het kan streeft zij naar een oplossing zonder dat een procedure nodig is, als het moet is zij niet bang om te procederen.

Ervaring Melike

Mr. Melike Cinar is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsrecht. Zij is een ervaren procesadvocaat en voert tevens een uitgebreide adviespraktijk gericht op het midden- en kleinbedrijf.  

Achtergrond en opleidingen van Melike Cinar

Universiteit van Amsterdam: Rechten met als specialisatie privaatrecht
Universiteit van Amsterdam: Politicologie (European Studies)
An-i: Postacademische Leergang Specialist Arbeidsrecht.
Talen:Engels en Turks.

Lidmaadschappen

 

Nederlandse Orde van Advocaten Specialisatieverenigingen
 Lid van de Vereniging Arbeidsrecht

Meer over de specialismen van Melike Cinar

Lees hier meer over haar specialismen in de volgende rechtsgebieden.
arbeidsrecht werknemers
arbeidsrecht werkgevers
Sociaal zekerheidsrecht
ondernemingsrecht

Of bezoek de Linkedin pagina van Melike Cinar

En maak ook kennis met de andere advocaat:
Mr. Hélène van Hout

De advocaten mr. H. van Hout en mr. M. Cinar treden naar buiten op onder de gemeenschappelijke naam Van Hout Advocaten. De advocaten sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen zelfstandig zaken. De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de advocaten bij hun beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar zijn verzekerd.

achtergrond_2016 Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum