Mr. Mirjam Koppe “doortastend en betrokken”

 

Mr. Mirjam KoppeKenmerken die Mirjam Koppe typeren als advocaat:

Mirjam is makkelijk bereikbaar en nauw betrokken. Zij communiceert op een open en directe manier met haar cliënten, is praktisch, doortastend, een harde werker, oplossingsgericht en creatief.

De visie van Mirjam Koppe

Een meerwaarde leveren, in ieder opzicht. De kwaliteit staat op de eerste plaats, een hoogwaardige dienstverlening, goede service met een oplossing die recht doet aan de belangen van elke cliënt. Een conflict buiten de rechtszaal houden als dat kan, binnen de rechtszaal brengen als dat nodig is om het belang van haar cliënten veilig te stellen.

Opleiding en achtergrond van Mirjam Koppe

Universiteit Utrecht: Rechten
Universiteit van Amsterdam: Politicologie
Voordat zij de overstap maakte naar de advocatuur heeft Mirjam gewerkt in Colombia, Afghanistan, Myanmar en Spanje voor Medecins du Monde, Norwegian Refugee Council en Peace Brigades International.
Ook is zij directeur geweest van Dokters van de Wereld in Nederland.
In deze functies heeft zij geleerd te bemiddelen in conflicten, snel in te spelen op onverwachte problemen en creatief en doortastend op te treden.

Mirjam is lid van de specialisatievereniging van huurrechtadvocaten (VHA).

Talen

Mr. Mirjam Koppe spreekt en schrijft vloeiend Engels en Spaans.

Ervaring Mirjam Koppe

Mr. Mirjam Koppe is gespecialiseerd in het huurrecht (woon en bedrijfsruimte) en het algemeen verbintenissenrecht.

Of bezoek de Linkedin pagina van Mirjam Koppe

En maak ook kennis met de andere advocaten:
Mr. Hélène van Hout
Mr. Elise van Es

De advocaten mr. H. van Hout, mr. E. van Es en mr. M. Koppe treden naar buiten op onder de gemeenschappelijke naam Van Hout Advocaten. De advocaten sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen zelfstandig zaken. De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de advocaten bij hun beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar zijn verzekerd.

achtergrond_2016 Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum