Ondernemingsrecht, ondernemen is vooruitzien

 

van Hout Advocaten begrijpt ondernemers. Waarom? Omdat wijzelf ook ondernemer zijn. Van Hout Advocaten weet als geen ander hoe belangrijk zaken als ambitie, het vergaren van expertise, het boeken van resultaten, en het verleggen van grenzen zijn. Uit eigen praktijk weten we dus hoe belangrijk een gezond juridisch ondernemingskader is.

Als ondernemer heeft u niet alleen oog voor de korte, maar ook voor de lange termijn bij het stellen van uw bedrijfsdoelen. Ons advocatenkantoor investeert daarom in een langdurige samenwerking met onze cliënten. Wij adviseren ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en begeleiden daarnaast ook startende ondernemers. Wij bieden juridisch advies en begeleiding in ondernemingsrecht zowel voor wat betreft alle juridische kwesties die spelen binnen een bedrijf, zoals arbeidsovereenkomsten en personeelsbeleid, als het vastleggen van afspraken met externe relaties. Daarbij moet u niet alleen denken aan contracten en incasso's, maar ook aan algemene voorwaarden, huurrecht, auteursrecht, en IT.

Contracteren is een essentieel onderdeel van ondernemen en vraagt om deskundige juridische begeleiding. Voorkomen van problemen is beter - en veel goedkoper - dan er achteraf over procederen De juridisch adviseurs van Van Hout Advocaten staan u graag bij met raad en daad!


Maatwerk in advies en ondersteuning

Een bezoek aan uw onderneming vinden wij vanzelfsprekend, als het gaat om maatwerk in advies en ondersteuning. Wij kunnen u alle juridische begeleiding in uw onderneming bieden als het gaat om:

Specialist voor elk ondernemersvraagstuk

Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u optimaal van dienst zijn bij het oplossen van uw juridische vraagstukken en u adviseren over alle aspecten van het ondernemingsrecht, of het nu gaat om een bemiddeling tussen partijen, het voeren van onderhandelingen, of het voeren van juridische procedures.

Maak kennis met uw adviseur

Heeft u als ondernemer juridisch advies nodig? Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw adviseur in ondernemingsrecht mr. M. Cinar, mcinar@vanhoutadvocaten.nl

 


  Velden met een * zijn verplicht
achtergrond_2016 Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum